Søg Vis menu

Oplevelsesøkonomi og tidlige grønsager

22. jan 2018

Kom og hør om den økologiske bondes erfaringer med oplevelsesøkonomi og tidlige grønsager

Torsdag den 25. januar 2018 kl. 16-19 kommer Steen Jensen, Buresødal (http://buresødal.dk/) til Bornholm for at fortælle om:  

  1. Hvad gør man på Buresødal for at gøre oplevelser til en del af forretningen? Hvad vil Steens kunder gerne opleve? Og hvordan ser Steen trenden i de kommende år
  2. Dyrkning af tidligere grønsager – både som ”mad” og som oplevelse

Steen har tidligere været på Bornholm, og er højt skattet pga. sin ærlighed og sine mange erfaringer som bonde med en alsidig drift med tæt kundekontakt.

Mødet er gratis og åbent for alle. Vi slutter af med et let traktement.

Tilmelding til mødet senest mandag den 22. januar 2018 kl. 12ef@bornholmslandbrug.dk eller på telefon 56907815.

Mødet holdes på Bornholms Landbrug, Rønnevej 1, 3720 Aakirkeby.

Mødet er det første i en række kursusdage, som er en del af forberedelsen til Kulinarisk Ø - Bornholms Madfestival 2018, den 24.-27. juni 2018, og er derfor særlig aktuelt for dig, som overvejer at deltage i Bornholms Madfestival med et arrangement.

De næste kursusdage er som følger (og annonceres senere):

8. februar kl. 16-19 Lasse Solheim ”Oplevelsesøkonomi” som forretning, og med gode eksempler

8. marts kl. 15-19 Workshop med Mads Marschall (”Sol over Gudhjem”) – deltagerne arbejder med deres egen ide til madfestivallen

15. marts kl. 15-19 Workshop med Mads Marschall – bustur rundt på Bornholm til ”rollemodeller”