Søg Vis menu

Som medlem får du...

Bliv medlem af Bornholms Landbrug

Vi befinder os i en tid, hvor det aldrig har været vigtigere at orientere vores politikere og medier lokalt og nationalt om landbrugets udfordringer, og forsøge at sætte en dagsorden der sikrer vores erhverv. Med et medlemskab kan du være med til at påvirke fremtiden for landbrugserhvervet.

Vi præger dagsordenen

Bornholms Landbrug taler landbrugets sag over for lokalpolitikere og landspolitikere, myndigheder, medier og samfundet generelt.

Vi arbejder for at skabe bedre forhold for landbruget og fødevareproducenterne og giver i det omfang, vi finder det nødvendigt, politikere, embedsmænd og offentligheden vores indspil.

Hvordan varetager vi dine interesser?

Som en relativt lille forening, men på en ø som Bornholm, er det vigtigt, at vi signalerer samhørighed og enighed. Foruden de landspolitiske udfordringer har vi derudover en række andre udfordringer grundet vores placering midt i Østersøen.

Vi holder løbende uformelle møder med lokalpolitikere og mødes jævnligt med borgmesteren og udvalgsformænd i kommunen. På den måde har vi gode muligheder for at sætte landbrugets vilkår på dagsordenen.

Derudover skriver vi ofte om landbrugets forhold i vores lokale medier og på vores egne medier som hjemmesiden og Facebook, og endelig arrangerer vi en række events på Bornholm.

Via vores tilknytning til Landbrug & Fødevarer har vi samtidig stor indflydelse på de nationale spørgsmål, der vedrører landbruget.

Læs bl.a. om de medlemsfordele du har ved at være medlem af Landbrug & Fødevarer.

Hvad får du ellers?

• Der er medlemsrabat på alle rådgivnings- og serviceopgaver til medlemmer af Bornholms Landbrug. Se oversigt over timepriserne nedenfor, under "Hvad koster det?"
  • LandbrugsAvisen: Som medlem modtager du hver uge LandbrugsAvisen med fagligt og politisk nyt fra erhvervet
  • Gruppeliv: Tilbud om fordelagtig forsikringsordning til aktive landmænd og ægtefælle/samlever. Forsikringen dækker dødsfald, ulykke og kritisk sygdom
  • Gruppepension: Mulighed for at spare op til pensionen og sikre dig selv, din ægtefælle og medarbejder mod tab af erhvervsevne. – Så har du sikret familien fremover
  • LandmandsPension, som Landbrug & Fødevarer udbyder i samarbejde med Nordea Liv & Pension og Tryg - læs om LandmandsPension her
  • Sundhedsforsikring: Tilbud om sundhedsforsikring. Sikrer dig og dine medarbejdere en hurtig behandling på eksempelvis privathospital
  • Dit medlemskab giver dig adgang til en række kontante tilbud i Landbrug & Fødevarers indkøbsklub
  • dk: Opret din egen side med landbrugsfaglig information. Du bestemmer selv, hvad du vil have på siden, f.eks. noteringen, vejrudsigten i dit lokalområde, valutakurser, nyheder m.m. Som noget nyt ligger der her en mulighed for at lave din egen digitale handlingsplan, hvilket er gratis også i 2017
  • LandbrugsInfo: Du får adgang til Videncenter for Landbrugs artikeldatabase med den nyeste landbrugsfaglige viden, skrevet af uvildige konsulenter med specialviden. Som medlem er adgangen gratis, og du sparer herved 2.000 kr.
  • Nyt fra Bornholms Landbrug: Information om aktuelle politiske og andre emner i et nyhedsbrev
  • Medlemsmøder: Vi afholder gratis medlemsmøder om aktuelle politiske og andre relevante emner
  • Landbrug & Fødevarer: Som medlem af Bornholms Landbrug er du automatisk medlem af Landbrug & Fødevarer.

Hvad koster det?

I Bornholms Landbrug betaler medlemmerne kontingent efter den landbrugsmæssige omsætning. Derfor kan det variere fra år til år, hvad det koster at være medlem. Du kan læse mere om 2017-priserne her.

Udover vores politiske arbejde, går en del af kontingentet til LandboUngdom, 4H, Østlige Øers Landboforeninger og Landbrug & Fødevarer.

Timepriserne på opgaver er differentieret efter om man er medlem af foreningen eller ej og efter opgavens art:

Hvordan bliver jeg medlem?

Er du interesseret i medlemskab, kan du kontakte Ulla Skov på us@bornholmslandbrug.dk -  Så sender vi medlemsmappe og indmeldelsesblanket. - Du kan også downloade blanketten her og udfylde og sende til os.

Bornholms Landbrug rådgiver også ikke-medlemmer, men det er så ikke til medlemspris men til ordinær pris.
Alle kan købe rådgivning ved Bornholms Landbrug. Det kræver ikke medlemskab. Men som medlem af Bornholms Landbrug har du en række fordele og du er med til at sætte fokus på landbrugets forhold lokalt og bakke op om dette vigtige arbejde.

Vil du vide mere?

Kontakt Bornholms Landbrug på tlf. 56907800 eller send en mail til: bl@bornholmslandbrug.dk