Søg Vis menu

Åbent Landbrug på Krusegård

11. sep 2017

Kom til Åbent Landbrug søndag den 17. september kl. 10-16 på Krusegård, Knarregårdsvej 15, 3790 Hasle

Søndag den 17. september slår landmænd landet over dørene op og byder indenfor på deres bedrifter fra kl. 10 til 16. Denne 3. søndag i september er der Åbent Landbrug, og på Bornholm er det Jesper og Sille Jørgensen på Krusegård, der byder velkommen og giver bornholmerne mulighed for at få et indblik i svineproduktionen i dagens Danmark.

Jesper er 12. generation på Krusegård og har efter i en periode at have drevet gården i et I/S sammen med sin far, Carsten, nu helt overtaget driften af gården. Krusegård er en integreret svineproduktionsbedrift med en produktion på ca. 700 årssøer, som tilsammen får 26.000 smågrise om året. Til gården hører 220 hektar jord, hvor der dyrkes foder til dyrene. Jesper står for at passe dyrene og markerne sammen med 4 ansatte, og Sille står for administrationen af gården.

På dagen vil der være rundvisning hos grisene, og man kan se gårdens store maskiner. Derudover er der mange forskellige aktiviteter som hestevognstur, ponyridning fra kl. 10-14, og kl. 13-14 er der mulighed for at komme indenfor i vindmøllen, der dækker 80 % af gårdens strømforbrug.