Søg Vis menu

Økologisektionens årsmøde

8. okt 2019

Hør bl.a. fødevareminister Mogens Jensen fortælle om regeringens mål for økologien frem til 2030

Torsdag den 24. oktober inviterer Landbrug & Fødevarer til årsmøde for økologer på Dalum Landbrugsskole i Odense.

Økologien står højt på regeringens dagsorden som et af flere virkemidler til en grøn og bæredygtig fremtid. På årsmødet vil der være mulighed for at høre Mogens Jensen fortælle om regeringens mål for Danmarks økologiske udvikling, der bl.a. indeholder mål om en fordobling af det økologiske areal, eksporten og danskernes forbrug af økologi i 2030.

Mødet starter  med morgenmad kl. 9.00, og formiddagen byder på beretning og valg til Økologisektionens bestyrelse. Eftermiddagen byder ud over på Mogens Jensens indlæg også på debat med Maria Reumert Gjerding, Danmarks Naturfredningsforening, Vagn Jelsøe, Forbrugerrådet Tænk, Michael Minter, Concito, Erling Bonnesen, V, Susanne Zimmer, ALT, Søren Egge Rasmussen, EL, Leif Friis Jørgensen, Naturmælk, Henrik Biilmann, Friland, Randi Riisager Wahlsten, Arla Foods, Steffen Blume, DLG, Jakob Sehested, ICROFS, Per Kølster, Økologisk Landsforening, Anders Klöcker, Landbrug & Fødevarer og flere andre.

Se program for årsmødet her og læs mere om årsmødet på Landbrug & Fødevarers hjemmeside.

Der er tilmelding senest den 17. oktober på tilmeld.dk/aarsmøde-2019. Det er gratis at deltage om formiddagen, og prisen for frokost og eftermiddagen er 175 kr. for medlemmer af Landbrug & Fødevarer og 300 kr. for øvrige deltagere.