Søg Vis menu

Affald hører til i skraldespanden - ikke i naturen

19. aug 2020

Opret en Affaldsindsamling den 19. september

I forbindelse med Affaldsindsamlingen har Landbrug&Fødevarer, valgt at støtte op om Danmarks Naturfredningsforenings vigtige sag, for at holde vores natur ren og mindske affald smidt i naturen.

Hvordan gør du?
Har du et sted nær dig, hvor du tænker naturen har brug for en kærlig hånd, så går du ind på https://www.affaldsindsamlingen.dk/affaldsindsamling-19-sept/tilmelding-lordag/ og opret en indsamling (du skal først oprettet et login).

Skriv Landbrug & Fødevarer indsamling + sted i emnefeltet.

Du kan få gode råd til at skabe omtale om din indsamling på https://www.affaldsindsamlingen.dk/affaldsindsamling-19-sept/materialer-til-omtale/. Og derudover kan du oprette en begivenhed på Facebook, skrive til dit netværk i nærmiljøet mm.

Sidste frist for oprettelse af en indsamling er den 30. august.

Ønsker du at afholde indsamlingen på et andet tidspunkt, er du også velkommen til det. Danmarks Naturfredningsforening lægger blot ekstra tryk på synligheden netop den 19. september.

Registrering af resultat
Danmarks Naturfredningsforening holder deres registreringssystem åbent hele 2020. Det vil sige, at uanset hvilken dato jeres indsamling ligger, så kan I indtaste jeres resultater på affaldsindsamlingen.dk og dermed være en del af årets landsresultat.

Læs mere på https://www.affaldsindsamlingen.dk/

Vi håber I vil støtte op om det vigtige initiativ. Rigtig god affaldsindsamling!