Søg Vis menu

Agro-Miniferie og Klimatur

10. mar 2022

Tag et break fra dagligdagen og tag hustruen med på en miniferie!

Agrofarmer og Bornholms Landbrug & Fødevarer arrangerer en miniferie til Jylland for alle. Turen går forbi nogle interessante virksomheder, der alle taler ind i den grønne omstilling og bidrager til innovative løsninger i primærproduktionen.

Der er afgang fra Bornholm onsdag den 5. oktober kl. 6.00 og hjemkomst til Rønne fredag den 7. oktober kl. 17.50, så turen er kort og omfatter kun 2 overnatninger. . Der er mulighed for at hustru, kæreste eller partner bruger den ene dag på sightseeing og shopping i Århus.

OBS! Vær opmærksom på, at der er tilmelding inden den 14. marts til Bornholms Landbrug & Fødevarer på mail bl@blf.dk eller telefon 56907800.

Det bliver en rigtig hyggelig tur, med et fuldt fagligt indhold, men også stor fokus på det sociale fællesskab. Vi håber derfor på at der er mange bornholmske landmænd, der sammen med deres koner kan afse tiden til denne tur.

Se programmet for turen her.

Pris pr. deltager er ca. 4.500 kr. Prisen er beregnet for 24 deltagere. Ved flere deltagere bliver prisen naturligvis billigere.

I prisen er inkluderet, rejse, hotel med morgenmad, besøgsgebyrer, 2 middage inkl. drikkevarer på hotellet og i Silkeborg by og 3 frokoster med drikkevarer.