Søg Vis menu

Arbejdsmiljøpris, legater og nyt bestyrelsesmedlem

8. okt 2020

Hotel Balka Strand dannede onsdag ramme om BLFs generalforsamling

På gårsdagens generalforsamling måtte bestyrelsen sige farvel til Jens Brandt, Lundegård, der har valgt at trække sig efter 4 ½ år i bestyrelsen.


Jens Brandt og Lars-Ole Hjorth-Larsen

Som nyt bestyrelsesmedlem blev Lennart Westh, Simblegård, valgt. Ud over valget til bestyrelsen, var Lennart Westh og hans dygtige medarbejdere også valgt til at modtage den pris, der hvert år uddeles på BLFs generalforsamling: "Det gode Arbejdsmiljø".


Lennart Westh og medarbejdere

Motivationen for tildelingen lyder:

Simblegård er en arbejdsplads, der fokuserer systematisk på udvikling af virksomheden gennem sine medarbejdere. Den fysiske indretning af gården er god og der fokuseres på at reducere risici gennem forskellige indretningstiltag. Der hvor virksomheden i særlig grad udskiller sig, er den systematiske ledelse og arbejdsmiljøledelse, hvor medarbejderne er med i beslutnings- og informationsloopet for virksomhedens opgaver og målsætninger. Virksomhedens ”operationsrum” er personalerummet, hvor der er overblik over de daglige opgaver såvel som de mere langsigtede strategiske mål. Virksomheden har i mange år arbejdet systematisk med MUS og der er en rigtig god stemning medarbejderne og chefen imellem.

Tillykke til Simblegårdsteamet!

Der blev på generalforsamlingen også uddelt 4 legater fra Familielandbrugets Fond.

De fire legatmodtagere var Line Louise Markersen, Axel Emil Vandal Hansen, Frederik Hansen og Pernille Lykke Olsen. (Pernille var fraværende pga. sygdom).

Tillykke til alle 4 unge mennesker med deres projekter for fremtiden.