Søg Vis menu

Blomsterstribe til plejecenter Snorrebakken

14. maj 2018

BC Catering giver de ældre på øen en blomstrende oplevelse!

BC Catering ønsker at give bornholmerne en blomstrende oplevelse ved at udså blomsterstriber ved plejecenter Snorrebakken. Det skete fredag den 11. maj kl. 10.00, hvor både plejehjemmets beboere, personale, pårørende og forbipasserende fulgte anlæggelsen af et blomsterbed. Frøene er et særligt bornholmermix af plukkevenlige og duftende sommerblomster, som dyrkes og produceres af de bornholmske landmænd.

I BC Catering, der til dagligt servicerer mange af Bornholms restauranter, kantiner og institutioner, er man godt klar over, at de med deres store lastbiler er meget synlige i gadebilledet på øen, når de hver dag året rundt sikrer friske fødevarer til øens mange spisesteder.

Vi forsøger hver eneste dag at optimere vores logistik på Bornholm for at belaste miljøet mindst muligt, samtidig med at vi sikrer leverancer af friske fødevarer til øens spisesteder, ved f.eks. at udvide vores lokale sortiment af varer produceret og leveret på øen”, siger konceptudviklingschef hos BC Catering, Jeannie Als-Jensen.

Derfor er det også med stor glæde, at BC Catering ud over disse tiltag kan give bornholmerne en buket blomster igennem kampagnen ”#Bornholm blomstrer” hvor de i samarbejde med Bornholms Landbrug & Fødevarer bidrager til såning af med 42,195 km blomster i vejkanten på Bornholm til glæde for øens indbyggere og mange besøgende, herunder området omkring plejecentret Snorrebakken, som serviceres af BC Catering.

Med dette tiltag kan vi udover at give lidt blomster tilbage også glæde blandt andre Snorrebakkens beboere med smukke velduftende blomster i deres nærområde, som de kan se, dufte og plukke af”, slutter Jeannie Als-Jensen.

BC Catering Roskilde A/S, afdelingen med 5 ansatte på Bornholm, er en del af den landsdækkende fødevaregrossist Dansk Cater – læs mere på www.bccatering.dk