Søg Vis menu

Bornholms Indkøbsforening yder nu større lån

4. feb 2019

v/ Ole Harild

Bornholms Indkøbsforening besluttede på sidste bestyrelsesmøde før jul at øge det maksimale udlån til 1.000.000 kr. Derudover er det stadig muligt at få finansieret momsen ved køb af materiel.

Før dette tilbud blev besluttet, var det sådan, at der skulle afregnes en udbetaling på min. 20 pct. af købesummen + hele momsen af bytteprisen. Det var en hæmsko, når der skulle investeres i nye maskiner, og finansieringen skulle foretages af Bornholms Indkøbsforening. For nogen har det været afgørende når de i stedet for Indkøbsforeningen har valgt et leasingselskab. I et leasingselskab har man altid kunnet få finansieret momsen. Fremover er det altså kun selve udbetalingen, der skal betales, når kontrakten underskrives.

Hvis du går med planer om investering i nye/andre maskiner, er Bornholms Indkøbsforening et godt bud på finansiering til rimelige priser. Der kan vælges imellem en variabel rente, der pt. er på 3,85 pct., eller en fast rente på 5 pct. Afdragstiden kan være op til 8 år.

På vores hjemmeside, som du finder på her, kan du under "Låneberegning" finde et regneark, hvor du kan beregne ydelsen på lån optaget i Bornholms Indkøbsforening.