Søg Vis menu

Bornholms Pluk selv-blomster klar til åbning

9. maj 2017

Foråret er kommet til Bornholms Pluk selv-blomster, der åbner onsdag den 10. maj

Så er Hans Ole Kofoed fra Fårebygård ved Aakirkeby klar til at tage imod kunder på sine pluk selv-blomstermarker - i år med flere nyheder!

Hans Ole har i år blomstermarker 2 steder: Den sædvanlige på hjemmeadressen Fårebyvejen 3, 3720 Aakirkeby, og som noget nyt nu også på Vellensbyvejen 10,  3700 Rønne  - lige over for gårdbutikken Bornholmske varer og æg samt kartofler fra Vellensbygård.

I år kan Hans Ole Kofoed også tilbyde tulipaner – den dejligste forårsbebuder og en uforglemmelig synsoplevelse med mere end 100 sorter. Kunderne kan vælge mellem mange forskellige farver lige fra hvid over tofarvet til næsten sort i de mange forskellige former - papegøje-, liljeblomstrende, Crispa-tulipan....

Konceptet er der samme som sidste år: Kunden låner en kniv fra salgsboden, går en tur i marken, snitter de blomster, man gerne vil have, betaler ved at putte kontanter i pengekassen eller med MobilePay.

På den nye mark er der endvidere mulighed for at betale med dankort, hvis man går over i Gårdbutikken med sine nysnittede blomster (åbningstider man-ons-fre-lør: kl. 12-17 - Tirs. tors. & Søndag: lukket).

Helt ekstraordinært holder gårdbutikken åbent fra kl. 8 på åbningsdagen.

Begge marker åbner onsdag d. 10. maj med tulipaner. Der er åbent fra solopgang til solnedgang.

Hans Ole har sat 8.000 tulipanløg på marken på Fårebyvejen 3 og 12.000 på den nye mark, så Hans Ole forventer, at der er masser af tulipaner til alle kunder. Prisen er 4 kr. pr stk. og 15 stk. for 50 kr.

Senere på sommeren er der på begge marker gladiolus, solsikker og georginer -  sidstnævnte er der mange flere af i år end sidste år.

Sidste nyhed gælder kun på marken på Fårebyvejen 3. Her har Hans Ole Kofoed som et forsøg plantet prydliljer og steppelys.

Hans Ole Kofoed glæder sig til at byde kunder  - både gamle og nye - på en blomstrende oplevelse!