Søg Vis menu

Brug af de sociale medier

24. maj 2018

Bornholms Landbrug & Fødevarer skal også blomstre på de sociale medier

Landbruget er en fantastisk platform til at kommunikere med omverdenen fra, men skal man vise hvordan landmandslivet foregår i 2018, så er det nødvendigt at opsøge dialogen, hvor danskerne er. For hvor godtfolk er, kommer godtfolk til, og flere og flere danskere er på de sociale medier. Eksempelvis Instagram, Twitter, LinkedIn og Facebook.  

Hvis du er nysgerrig på hvordan de sociale medier kan forbedre dialogen imellem landbruget på Bornholm og det øvrige samfund, eller hvordan du kan bruge de sociale medier i forhold til rekruttering af nye medarbejdere, har du her mulighed for at få inspiration til at komme i gang.

Det sker på Kannikegaard, onsdag d. 30. maj. Kl. 14.00-15.30

hvor du kan møde Jakob Tilma, som er kommunikationsansvarlig fra Dansk Planteværn. Jokob Tilma kommer og fortæller om hvordan du kan bruge de sociale medier i det daglige arbejde på gården og ikke mindst i forbindelse med kampagnen #bornholmblomstrer.

P.S Vil du vil være sikker på at få kaffe & kage, bedes du tilmelde dig, senest mandag den 28. maj på tlf. 5690 7800 eller mail bl@blf.dk.


Jakob Tilma