Søg Vis menu

De Frie Bønders Land

20. sep 2017

Udgivelse af bogen ”De Frie Bønders Land” på Melstedgård

Kom og deltag i udgivelsesarrangementet på Madkulturhuset Gaarden og Melstedgård søndag den 8. oktober kl. 13 til 16, hvor den bornholmske forfatter og journalist Erik Jensen udgiver bogen om Bornholms Landbrug igennem de sidste 1000 år fortalt over 7 sagaer med nedslag i 7 forskellige steder i tidsperioden år 1025 til 2015.

Bøgerne ankommer til Melstedgård i en traktor, og den bornholmske forfatter og journalist Erik Jensen står klar til at fortælle om bogen, idéen, tilblivelsen, illustrationerne etc., hvorefter Erik er klar til at signere bøgerne. 

Madkulturhuset Gaarden serverer et let traktement i form af Brændesnude og most, og derudover er Bornholms Landboungdom klar med snobrød og en snak om, hvordan man bliver landmand, og hvad landboungdommen går og laver.

Derudover er Bornholms Jægerforbund på Melstedgård for at fortælle om jagt, vise noget grej frem og ikke mindst vise, hvordan en hare flås og parteres. Dette for at sætte jagten i den historiske kontekst, som også bogen berører.

Endelig er både Melstedgård og Skafferiet åbent, så mød endelig op, få en god historie og køb en signeret bog til 295,- kr.