Søg Vis menu

Er du en stærk leder..? Det kan du blive!

15. aug 2017

Med uddannelsen Ledelse i praksis udvikler du dig både som leder og menneske til fordel for dig selv, dit team og virksomhedens effektivitet.

Erhvervsakademi Aarhus og Bornholms Landbrug udbyder til efteråret Ledelse i praksis – en lederuddannelse specielt målrettet de ledelsesmæssige problemstillinger, der finder sted i landbruget, fødevarevirksomheder og i små- og mellemstore virksomheder. Den gør dig klogere på din egen ledelsesstil, dine potentialer og dine udfordringer.

Uddannelsen er udviklet i samarbejde med SEGES Akademi og Erhvervsakademi Aarhus. Der er tale om en akademiuddannelse, der svarer til 10 ECTS-point i det officielle uddannelsessystem.

Du arbejder med:
Udvikling af dig som leder – med fokus på dine udfordringer, i din virksomhed

  • Motivering af dine medarbejdere, så effektiviteten øges
  • Kommunikation med medarbejderne – herunder bl.a. konflikthåndtering
  • Smart planlægning – frigør tid, som du kan bruge på ledelse

For at sikre dig et stort udbytte arbejder du undervejs med din nye viden, ved at bruge det, du lærer på modulerne, hjemme i din virksomhed.

Uddannelsen henvender sig til dig, der har ansvar for medarbejdere i landbruget eller i andre relaterede erhverv. Hvad enten du er ung eller erfaren, kan du have gavn af at deltage. Du skal som minimum have en erhvervsuddannelse for at kunne deltage.

Praktiske oplysninger
Forløbet afvikles på 8 dage, fordelt over 8 uger, og foregår i Bornholms Landbrugs egne lokaler på Kannikegaard.

Tilmeldingsfristen nærmer sig og er den 2. oktober.

Prisen er 18.250 kr. ekskl. moms. I prisen indgår en DiSC personprofil med individuel feedback til en værdi af 2.500 kr. samt forplejning på de 8 undervisningsdage. Du skal regne med ca. 375 kr. ekskl. moms for bogen ”Ledelse i praksis”.

Du kan søge om Statens VoksenUddannelsesstøtte (SVU) og dermed få refunderet ca. en tredjedel af kursusgebyret, hvis du opfylder kravene til at modtage SVU.

Underviser er Niels Holst, Erhvervsakademi Aarhus.

Se kursusfolderen her.

Mere information
Kontakt direktør Thomas Bay Jensen for at høre mere:
E-mail: tbj@bornholmslandbrug.dk, tlf.: 5690 7801