Søg Vis menu

Er du vores nye økonomirådgiver?

5. maj 2021

Bornholms Landbrug & Fødevarer søger økonomirådgiver med interesse for driftsøkonomi

Har du interesse for driftsøkonomi, vil du være med til at rådgive de mange virksomheder, som har et potentiale for at udvikle deres forretning, og være med til at udvikle Bornholms Landbrug & Fødevarer, så kan det være dig, der er vores nye økonomirådgiver.

Vi forventer, at vores nye medarbejder har indgående kendskab til driftsøkonomi, årsrapporter, budgetter og budgetopfølgninger, kan løse komplekse driftsøkonomiske opgaver i tæt samarbejde med kunden og har en basisviden om moms- og skatteregler.

Uddannelsesmæssig baggrund kan være jordbrugsøkonom, agrarøkonom eller lignende. Alternativt en baggrund fra en økonomifunktion, revisor, bankrådgiver for erhvervskunder eller lignende. Praktisk kendskab og viden om landbruget er en fordel, men ingen betingelse. Erfaring som rådgiver og leder vil være en fordel, men ingen betingelse.

Du bliver en del af den bornholmske fødevarebranche, som er en stor del af samfundet og en stor del af den danske eksport til resten og verden og dermed værdiskabende for Danmark.

Bornholms Landbrug & Fødevarer er en dynamisk virksomhed, der konstant forsøger at udvikle produktionen for at skabe den bedste bundlinje for vores landmænd, virksomheder, medlemmer og kunder.  Jobbet er et teamwork, hvor en stor grad af faglig koordination mellem afdelingerne på Bornholms Landbrug & Fødevarer. Det er en spændende hverdag … hver eneste dag!

Du kan se hele stillingsopslaget her.

Interesseret?
Kontakt vores direktør, Thomas Bay Jensen, på tlf. 5690 7801 og få en snak om dine muligheder der ligger lige for og på længere sigt.

Ansøgning
Du er velkommen til at sende din ansøgning og CV til tbj@blf.dk inden den 1. juni.