Søg Vis menu

Food Hill - vækst- og innovationsmiljø for fødevareerhvervet

19. feb 2021

I Californien har de Silicon Valley, og i Skejby bygger Landbrug & Fødevarer Food Hill – men hvad er historien bag det?

Onsdag den 24. februar kl. 11.00-12.00 er der igen mulighed for at deltage i et virtuelt medlemsmøde arrangeret af Landbrug & Fødevarer. Denne gang handler mødet om planerne og fremtiden for Agro Food Park i Skejby, og det direktør Anne-Marie Hansen, der vil fortælle om historien bag og visionerne for det, der bliver til ”Food Hill”.

I Californien har de Silicon Valley, og i Skejby bygger Landbrug & Fødevarer Food Hill – hvad er historien bag det? Nogle initiativrige landmænd købte for en del år siden noget godt og bynær landbrugsjord, som Landbrug & Fødevarer med forskellige samarbejdspartnere er godt på ved til at udvikle til Food Hill i Skejby. Direktør Anne-Marie Hansen vil tage os med ned i maskinrummet for Agro Food Park og give os et indblik i planerne for aktiviteterne i Agro Food Park og hele grundlaget for at skabe et førende vækst- og innovationsmiljø for fødevareerhvervet. 

Samtidig drives området som en kommerciel udlejningsforretning, og byggegrunde sælges fra. Medlemsmødet sætter fokus på hvordan det hele gavner landbruget. Anne Marie vil fortælle meget mere om, hvordan planerne skal realiseres til fordel for de danske landmænd og fødevarevirksomhederne i Danmark. 

Tilmelding til medlemsmødet – onsdag den 24. februar kl. 11 – via dette link https://www.seges.tv/live/67083159