Søg Vis menu

Hvad betyder den nye miljøregulering for din produktion?

21. feb 2017

Den 1. august 2017 træder nye regler i kraft for miljøgodkendelse af stalde til husdyr. Dyreenheder afskaffes, og i stedet får du godkendelse til et vist antal m2 stald. Den nye husdyrlov vil fremtidssikre din husdyrproduktion bedre og gøre den mere fleksibel – men kan det nu også passe?

Nuværende vilkår vedrørende udbringningsarealer i eksisterende tilladelser og godkendelser bortfalder den 1. august 2017 og erstattes af den generelle arealregulering. Og kommer til at berøre alle. Men hvorfor alle de forskellige slags efterafgrøder, og er der ikke noget med fosfor og zink?

Vil du vide mere, så kom til miljømøde med landbrugets egen miljøchef Hans Roust Thysen tirsdag den 21. marts kl. 13-16 på Bornholms Landbrug, Rønnevej 1, 3720 Aakirkeby.

Mødet er for åbent for alle, både husdyrproducenter og andre interesserede. Som mødedeltager får du konkret viden om betydningen af den nye husdyrlov – også for dig med en gældende miljøgodkendelse. Og mødet giver et kig i fremtidens krystalkugle.

Se invitationen til mødet her.

Tilmelding senest torsdag den 16. marts til sekretariatet på Bornholms Landbrug på 5690 7800. Du kan også tilmelde dig pr. mail til kvk@bornholmslandbrug.dk eller ef@bornholmslandbrug.dk

Mødedeltagelse koster 300 kr. inkl. kaffe med brød.

Mødet arrangeres af plante-, husdyr- og miljørådgivningen på Bornholms Landbrug.

VEL MØDT!