Søg Vis menu

Introduktion til biodynamisk dyrkning

28. feb 2017

Tirsdag den 14. marts kl. 19.00-21.00 inviteres til en aften på Bornholms Madkulturhus for fagfolk med en seriøs men uhøjtidelig dialog om principper, praksis og resultater for biodynamisk dyrkning

Der er en stigende interesse for den biodynamiske dyrkning – både hos avlere, virksomheder og forbrugere. Mange ser det som et ‘næste skridt’ i forhold til økologisk dyrkning, og i dag er der tydeligt en større nysgerrighed end skepsis over for de biodynamiske principper og metoder. Tidligere har det været omvendt, men de gode resultater i form af mere muld/større jordfrugtbarhed, høj gastronomisk kvalitet og et holistisk livssyn inspirerer stadigt flere. De biodynamiske Demeterregler er mere omfattende end økologireglerne af hensyn til renhed og sundhed i jorden og i fødevarerne, og det bekommer også mange mennesker godt.

Aftenens forløb bliver en god blanding af konkrete oplysninger og dialog om, hvad biodynamisk landbrug er (og ikke er).

Aftenens foredragsholder er:

Klaus Loehr-Petersen, projektleder i Foreningen for Biodynamisk Jordbrug i Økologiens Hus i Åbyhøj/Århus. Har mange års erfaringer med praktisk biodynamisk jordbrug, foredrag, vejledning og omlægningsprocesser. Bestyrelsesmedlem i Demeterforbundet.


Klaus Loehr-Petersen

Mødet foregår på Bornholms Madkulturhus, Melstedvej 25, 3760 Gudhjem og er åbent for alle interesserede.

Mødet er gratis, men ad hensyn til kaffe- og thebrygningen, vil vi gerne have din tilmelding til Elisabeth Falk, Bornholms Landbrug, ef@bornholmslandbrug.dk, eller på tlf. 5690 7815.