Søg Vis menu

Kampagne på FarmTracking

10. sep 2020

Afprøv FarmTracking gratis frem til den 31. marts 2021

Du har nu mulighed for at prøve, om FarmTracking er noget for dig. SEGES har netop skudt en kampagne i gang, hvor nye brugere gratis kan benytte FarmTracking helt frem til 31. marts 2021.

Med FarmTracking kan du:

  • Få et hurtigt overblik over din markplan
  • Se og registrere i dyrkningsjournalen, så den altid er opdateret, herunder føre din sprøjtejournal
  • Foretage afdriftsdokumentation og pesticidkontrol

Vi på planteavlskontoret synes, at FarmTracking er rigtig smart. Da man altid har sin telefon med sig, er det let at få registeret, hvad man gør i marken et sted, så man let kan finde frem til det igen. Har du ansatte, kan du oprette dem som brugere også, så de kan notere, hvad de har lavet i marken.

Har du lyst til at prøve, kan du kontakte Jacob Nielsen, 5690 7818, eller Torben Videbæk, 5690 7812, så vil de hjælpe dig i gang med FarmTracking. Vil du have mest mulig glæde af kampagnen, skal du i gang med FarmTracking her i efteråret, så du får prøvet at taste dine efterårsbehandlinger ind i systemet.

Kursus i FarmTracking

I forbindelse med SEGES-kampagnen om gratis FarmTracking har vi på planteavlskontoret besluttet, at vi vil gennemføre et kursus i FarmTracking. Kurset er især rettet mod nye brugere og brugere, som ikke rigtigt er kommet igen med at bruge FarmTracking, men der vil også være tips og tricks for den øvede bruger.

Når du har været på kurset, er du fortrolig med at oprette og redigere opgaver i FarmTracking, og du er også fortrolig med at finde rundt i programmet.

Kurset bliver afholdt på Kannikegaard torsdag den 1. oktober kl. 16.00 til 18.00, hvor vi slutter af med en sandwich. Kurset koster 500 kr. pr deltager ekskl. moms. Tilmelding til Torben Videbæk på 5690 7812 eller tv@blf.dk eller til Jacob Dam Nielsen på 5690 7818 eller jdn@blf.dk senest mandag den 28. september.