Søg Vis menu

Kender du fremtidens landmand?

12. nov 2020

Vær med til at finde Fremtidens Landmand!

Det er nu, du kan indstille kandidater, der har tænkt nyt og er til inspiration for andre. Igen i år er de tre kategorier Teknologi, Afsætning og Bæredygtighed. Sidste frist for indstilling er den 15. november.

Der er ikke noget bedre end et skulderklap fra kollegerne. Det gælder også hos os i landbrugserhvervet. Derfor kårer en gruppe af virksomheder hvert år Fremtidens Landmand. Udover at være et skulderklap til den enkelte er det også en god måde at fortælle de gode historier fra vores erhverv.

Og nu er det tid til at indstille dine kandidater. Kender du ham eller hende – eller er det dig selv – så kom med din indstilling på landbrugsavisen.dk/FLKandidat.
Vinderne modtager hver 25.000 kr.

Der kåres vindere i 3 kategorier:

Teknologiprisen 
Prisen gives til en landmand, der har udviklet sin eksisterende virksomhed via et teknologisk spring, som optimerer og udvikler forretningsmodellen.

Afsætningsprisen 
Prisen gives til en landmand, der enten alene eller i samarbejde med andre har succes med nye afsætningsmuligheder. Der kan både være et eksisterende eller nyt produkt, som afsættes via en eller flere nye salgskanaler.

Bæredygtighedsprisen 
Prisen gives til en landmand, der har udviklet og iværksat et eller flere bæredygtige initiativer i virksomheden og dermed styrket den økonomisk bundlinje. 

Det er SEGES, Landbrugsmedierne, SAGRO, Agromek, Jyske Bank, Bridgestone og Yara, der står bag Fremtidens Landmand.

Prisen skulle denne gang være uddelt på Agromek 2021, men på grund af corona er Agromek aflyst. Det er endnu ikke endeligt afgjort hvordan kåringen finder sted på en coronavenlig måde. Dette annonceres senere i landbrugsmedierne.