Søg Vis menu

Klimadag den 5. april

21. feb 2022

Kom til klimadag den 5. april og bliv skarp på landbrugets nye klimaværktøj

Landbrugets klimaværktøj, ESGreen Tool, er lige på trapperne. Deltag i klimadagen den 5. april og bliv godt klædt på til at arbejde med det. 

Alle landbrug skal de kommende år gøre en ekstra indsats for at sikre et lavere klimaaftryk fra landbrugsproduktionen. Og snart er der konkret hjælp at hente til at træffe de rigtige klimavalg. Hjælpen kommer i form af klimaværktøjet ESGreen Tool, som kan beregne klimaaftrykket på din bedrift og understøtte valg af mulige klimatiltag.

Klimadagene giver viden og værktøjer
Den 5. april inviterer Bornholms Landbrug & Fødevarer og SEGES Innovation til klimadag på Kannikegaard. Her vil være masser af inspiration og konkret vejledning i forhold til, hvordan du kan arbejde med at sænke klimaaftrykket på din egen bedrift.

Det er gratis at deltage i klimadagen, der starter med kaffe og rundstykker kl. 9.00 og varer frem til kl. 15.00. Tilmelding senest den 30. marts via dette link, hvor du også kan se program for dagen.

ESGreen Tool – landbrugets klimaværktøj
Med ESGreen Tool kan du beregne din drivhusgasudledning og få en aktuel status på dit klimaaftryk på bedriftsniveau. Værktøjet beregner samtidig effekten af mulige klimatiltag, og med afsæt i den seneste forskning får du viden til at vælge de mest effektive tiltag. Værktøjet forventes klar ultimo marts 2022.

ESGreen Tool er sponsoreret af Forenet Kredit i samarbejde med Nykredit og udvikles af landbrugets faglige videns- og innovationshus SEGES Innovation.

Hør meget mere om ESGreen Tool på klimadagen den 5. april.