Søg Vis menu

Kontoret lukker kl. 13 om fredagen

16. mar 2020

Begrænsede åbningstider fredag

Kontoret her på Kannikegaard holder fortsat åbent. Dog har vi besluttet, at vi lukker kontoret kl. 13 om fredagen, så længe der er grund til at tage forholdsregler ift. smittespredning.

Indtil videre fortsætter vi med at begrænse besøgene til de absolut nødvendige, og hvor det kan lade sig gøre, klarer vi den over telefonen i stedet.

I planterådgivningen har vi et par frister, der venter om hjørnet: Fristen for indsendelse af gødningsregnskab og sprøjtejournal den 31. marts og fristen for indsendelse af Fællesskema 2020 den 17. april. SEGES og DLBR arbejder hårdt på at få Landbrugsstyrelsen til at udsætte fristerne, men der er endnu ikke kommet udmelding fra Landbrugsstyrelsen om, at de imødekommer anmodningen.

Derfor kan det være nødvendigt med face to face-møder på kontoret, og i de tilfælde prøver vi at tage forholdsregler, så vi kan forebygge eventuel smitte. Det gør vi ved at bede vores kunder benytte hånddesinfektionsmiddel, når de kommer ind på Kannikegaard, undgå fysisk kontakt som håndtryk, og har kunden været i udlandet inden for de senest to uger, udsætter vi mødet.

I skrivende stund har vi ingen konstaterede tilfælde af Corona-smitte på Bornholm. Det er dog ikke nogen garanti for, at smitten ikke er på Bornholm, og derfor vil vi fortsat følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Sundhedsstyrelsen giver i øvrigt følgende 5 råd til at beskytte sig selv og andre mod Coronavirus:

  • Vask ofte hænder eller brug håndsprit
  • Host eller nys i lommetørklæde eller i dit ærme - ikke i hænderne
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram - begræns den fysiske kontakt
  • Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
  • Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn