Søg Vis menu

Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival 2020

30. apr 2020

Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival 2020 byder alle velkommen den 21. til 24. juli 2020

Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival 2020 indbyder tilrejsende gæster og herboende bornholmere til festlige og lærerige madoplevelser – i trygge rammer og med respekt for myndighedernes forholdsregler.

Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival 2020 udsatte i første omgang fra de oprindelige datoer ultimo juni. Vi har nu sat nye datoer på afholdelsen; nemlig den 21. til 24. juli 2020.

Kulinarisk Ø består af en række mindre arrangementer, hvoraf mange foregår udendørs. Arrangementerne kan tilrettes mindre grupper - med afstand og god håndhygiejne. Så festivallen kan forløbe i rammer, der er trygge og lever op til myndighedernes til enhver tid gældende forholdsregler.


Besøgende på Lykkelund Gedemejeri i 2019

De første 15 fødevareoplevelser er klar, og spænder fra besøg hos frie grise og jerseykøer til spændende nye arrangementer med unge iværksættere, og gode gamle kendinge som Svaneke Bryghus og Lehnsgård – Bornholms Oliemølle. Der er noget for både madnørder og madglade familier.

Og har flere lyst til at deltage med et arrangement, er det stadig muligt at melde sig til indtil torsdag den 7. maj. Årets temaer er

  • Klima og bæredygtighed
  • Lokalt dyrkede/producerede råvarer
  • Stjerneskud og vildskud – nye ideer, nye fødevarer og nye producenter

Vi glæder os til at byde bornholmere og tilrejsende gæster velkommen til trygge og unikke oplevelser, der smager af solskinsøen Bornholm!


Kulinariske lækkerier i Svaneke ved Bornholms Madfestival 2019