Søg Vis menu

KvægrådgivningDanmark

9. sep 2016

Gefion, Bornholms Landbrug og Centrovice laver fælles kvægrådgivning

KvægrådgivningDanmark bliver det nye navn på den fælles kvægrådgivning, som Gefion, Bornholms Landbrug og Centrovice går i luften med fra i dag, fredag den 9. september 2016.

KvægrådgivningDanmark er et formaliseret samarbejde mellem kvægkonsulenterne i de tre kvægafdelinger, der i forvejen kender hinanden godt og har samarbejdet på det uformelle plan igennem flere år.

Samarbejdet betyder en styrket specialisering og styrkelse af de brede kompetencer inden for kvægrådgivningen, og det kræver en vis størrelse at kunne det. Ikke mindst for vores bornholmske mælkeproducenter vil det nye samarbejde være en stor fordel. Som direktør Thomas Bay Jensen udtrykker det: ”Vi ved, at vores landmænd efterspørger høj grad af specialistrådgivning, og de efterspurgte kompetencer har vi ikke selv i Bornholms Landbrug. Så det er meget tilfredsstillende, at vi med det nye samarbejde kan betjene alle bornholmske mælkeproducenter med både den løbende kvægrådgivning og med særlige specialer, som vi henter til øen og deler med landmændene efter behov.”

Vores mælkeproducenter kommer til at mærke samarbejdet med det samme, da konsulenter fra Gefion og Centrovice vil komme på besøg i nærmeste fremtid og yde rådgivning i parløb med Gitte Wittorff frem mod hendes barsel.