Søg Vis menu

Landmand & Leder 2022

24. maj 2022

Konferencen ”Landmand & Leder 2022” byder på inspiration fra topledere, rådgivere og førende landmænd om alt fra bundlinje til bæredygtighed

Hvordan får jeg en robust økonomi? Hvordan optimerer jeg min produktion med digitale værktøjer? Hvordan kommer jeg i gang med ESG? Og hvor bevæger dansk landbrug sig i det hele taget hen? Det kan danske landmænd blive klogere på den 1. juni, hvor konferencen Landmand & Leder løber af stablen på Comwell Kolding. Bag konferencen står Landbrug & Fødevarer og SEGES Innovation.

Fra crowdfunding til klimakreditter
Konferencen byder på indlæg om bl.a. fremtidens landbrug, økonomisk robusthed, partnerskaber, ESG, digitalisering, crowdfunding, strategilægning, klimakreditter og trends på afsætningsmarkederne.

Blandt indlægsholderne er strategidirektør Ida Boesen fra Agreena, bestyrelsesformand Rasmus Alstrup fra Danske Slagtekalve og erhvervsøkonomisk chef Klaus Kaiser fra SEGES Innovation. Det er også muligt at møde godsejer Poul Jacob Bønløkke fra Lyngbygård Gods, direktør Jonas Würtz fra Go-gris, mælkeproducent Vibeke Jørgensen fra Nørgaard og griseproducent Mathias Broholm Andersen fra Nybroh.

Konferencen slutter med et indlæg af ekspeditionsleder Erik Ø. Jørgensen, der giver konkret inspiration til deltagernes egen ledelse i hverdagen.

Store forventninger til konference
Fra Mathias Broholm er der store forventninger til konferencen i Kolding, hvor han skal deltage i en paneldebat om fremtidens landbrug:

”Jeg glæder mig til at deltage for at blive klædt endnu bedre på til fremtiden. Særligt ser jeg frem til at møde andre kolleger, som står samme sted som jeg selv i forhold til bæredygtighedsdagsordnen. Både i forhold til natur og miljø, men i særdeleshed også i forhold til bundlinjen,” siger Mathias Broholm.

Til konferencen overrækkes Klima- og Bæredygtighedsprisen 2022, som Nykredit, Forenet Kredit og Landbrug & Fødevarer står bag.

Prisen for at deltage er 1.499 kr. for landmænd, 2.499 kr. for rådgivere og 750 kr. for elever på landbrugets lederuddannelse. Tilmelding sker på www.landmandogleder.dk

Se programmet her.