Søg Vis menu

LandmandsPension! Risengrød eller røde bøffer?

15. okt 2016

Få råd til de ’bløde’ forsikringer

Det koster ikke en bondegård at have de rigtige forsikringer, og med Kom-i-gang-pakken får du endda en pensionsopsparing samtidig, uden at binde dig til at lægge en formue.

Et eksklusivt tilbud til medlemmer af Bornholms Landbrug.

 

Kom i gang… med at sikre din familie!

Med Kom-i-gang-pakken fra LandmandsPension får du både forsikringer og opsparing fra kun 1.000 kr. om måneden. Så er du og din familie godt sikret, hvis der skulle ske dig noget. For eksempel hvis du pludselig ikke kan arbejde. Hvert år er der desværre adskillige landmænd, der bliver syge eller kommer til skade, og får brug for deres forsikring. Der er mange, der tror, at den offentlige sygesikring er nok, men det er ofte ikke tilfældet. Derfor er forsikring ved Tab af Erhvervsevne obligatorisk i Kom-i-gang-pakken.

 

Hvad er der i Kom-i-gang-pakken?

Med Kom-i-gang-pakken får du en pensionsopsparing, uden at forpligte dig til store månedlige indbetalinger. Og du har fuld adgang til at tegne de meget attraktive tillægsforsikringer.

 

For 1.000 kr./md.* kan du fx få

  • Forsikring mod tab af erhvervsevne på op til 70 % af lønnen – her 210.000 kr./år. Udbetales så længe erhvervsevnen er nedsat.
  • Forsikring ved kritisk sygdom – engangssum på 150.000 kr.
  • Livsforsikring på 3 x årslønnen, hvis du dør inden pensionsalderen – engangssum på 900.000 kr.
  • Børnepension på 10 % - årlig udbetaling på 30.000 kr. pr. barn indtil barnet fylder 21 år, hvis du dør inden pensionsalderen.
  • Pensionsopsparing på ca. 300 kr./md.

* Dette eksempel gælder ved en årsløn på 300.000 kr., men pakken kan sammensættes på mange andre måder – det aftaler du med din forsikringsrådgiver hos Tryg.

 

Det er altid muligt at tegne Land­mandsPension, og dermed også Kom-i-gang-pakken, med en pen­sionsgivende løn på 300.000 kr. – uden dokumentation. Hvis din løn er højere end 300.000 kr./ år, eller du vælger forsikringer med højere dækning, så stiger den månedlige indbetaling proportionelt, så opsparingen aldrig bliver mindre end 3 % af indbetalingen.

Bil eller buskort i den 3. alder?

En indbetaling på 1.000 kr./md. er en meget beskeden pensionsopsparing. En gennemsnitlig funktionær lægger typisk 5 gange mere til side hver måned. Vi anbefaler derfor, at du allerede fra begyndelsen lægger en plan for, hvor meget opsparingen skal øges i løbet af de første 2-3 år.

 

Er din ægtefælle på deltid?

Kom-i-gang-pakken er perfekt som supplerende pensionsopsparing til ægtefællen, der arbejder deltid uden for bedriften. Eller til medarbejderen på deltid.

 

Sådan kommer du i gang:

Kontakt Tryg Landbrug på 7633 9820

Eller kontakt din økonomirådgiver.

Eller læs mere på LandmandsPension.dk

Pension på pause?

Med Kom-i-gang-pakken kan du genoplive en pensionsopsparing, der er sat på pause og få den unikke forsikringspakke.