Søg Vis menu

Loyalitetspræmie til Bornholms Landbrug & Fødevarer

20. dec 2018

Gavekort på 50.000 kr. til aktivitetsdag

15 medarbejdere fra Bornholms Landbrug & Fødevarer har deltaget i Dansk Firmaidræts Forbunds Tæl Skridt-kampagner i 2018. I alt 4 gange 2 uger har vi holdt regnskab med, hvor mange skridt, vi har tilbagelagt, og det er blevet til rigtig mange i løbet af de i alt 8 uger. Ud over at tælle de skridt, vi har gået til fods, har vi også kunnet medtage omregnede skridt for f.eks. cykelture i vores optælling.

Initiativtager til Bornholms Landbrug & Fødevarers deltagelse i kampagnen er Kirsten Kyndesen fra svinerådgivningen, og Kirsten har som holdkaptajn sørget for at motivere deltagerne til at tilbagelægge ekstra skridt - bl.a. i frokostpausen, hvor Kirsten har arrangeret fælles gåtur i omegnen af Kannikegaard.

I løbet af kampagnen har der været lodtrækning om præmier ved afslutningen af hver 2-ugers periode. Afslutningsvis er der så blevet trukket lod om en såkaldt ”loyalitetspræmie” blandt de hold, der har deltaget i alle 4 kampagner, og der var Bornholms Landbrug & Fødevarer altså den heldige vinder! Ud over et trofæ har vi vundet et gavekort til en aktivitetsdag på ikke mindre end 50.000 kr.! Så mon ikke det kan blive til en rigtig hyggelig og aktiv dag for medarbejderne på Kannikegaard en gang i det nye år!


Glæden var stor og humøret højt, da præmien blev modtaget!