Søg Vis menu

Ny medarbejder i Bornholms Landbrug & Fødevarer

18. feb 2022

Bornholms Landbrug & Fødevarer kan med glæde meddele at vi har ansat en ny medarbejder, Jakob Pindstrup, pr. 1. april

Jakob Pindstrup har nogle meget spændende faglige og personlige kompetencer ved bl.a. være stærk til projektledelse, have meget stærke IT-kompetencer, og kunne forstå de vanskelige processer, når der skal gennemføres større forandringer, og ikke mindst er Jakob et meget passioneret og engageret menneske.

Jakob Pindstrup bor i Rønne med sin kone og 2 børn.

Jakob Pindstrup er uddannet sociolog og er i dag ansat som virksomhedskonsulent i Business Center Bornholm. Bornholms Landbrug & Fødevarer og Business Center Bornholm har aftalt en glidende overgang, hvilket betyder, at Jakob har ganske få timer i landbrugets tjeneste i 2. kvartal. Det skal dels sikre, at det arbejde, Jakob er engagereret med i Business Center Bornholm, fortsat kan varetages og afsluttes i løbet af 2. halvår i 2022, og dels sikre, at vi kan løbe 2 meget spændende opgaver i gang i Bornholms Landbrug & Fødevarer.

Jakob ansættes som udviklingskonsulent og skal bl.a. arbejde med Bornholms Biogasplan og arbejde med Environmental Social and Governance (ESG) begrebet i erhvervet. Det er to ekstremt vigtige opgaver, som vi meget gerne skal rykke på forholdsvist hurtigt.

Vi glæder os til den 1. april, og vi glæder os til arbejdet med de 2 meget vigtige områder.