Søg Vis menu

Ny økonomirådgiver på Kannikegaard

2. nov 2021

Økonomirådgiver med bred erfaring

1. oktober kunne vi byde Enok Munk velkommen på Kannikegaard. Enok er vores nye økonomirådgiver og kommer med mange års erfaring inden for regnskab og revision. Indtil udgangen af september har Enok drevet selvstændig regnskabsvirksomhed med kunder på Bornholm og Sjælland og før det været ansat i Dansk Revision. Enok er uddannet som revisor, har en akademiuddannelse og blev selvstændig i 2010.

Dermed har Enok et solidt kendskab til årsrapporter, skat, moms, budgetter samt rådgivning af kunder. Enok har primært serviceret små og mellemstore virksomheder i mange forskellige brancher, f.eks. håndværksvirksomheder, frisører, fødevarevirksomheder, film- og tv-producenter, teknologivirksomheder, konsulentvirksomheder samt kunstnervirksomheder af forskellige slags.

Enok har således en bred viden inden for regnskab og kunderådgivning og vil kunne facilitere udvikling og vækst i virksomhederne. Den viden og kompetence vil vi gradvist overføre til nogle af vores landbrugskunder, og vi ser frem til at kunne tilbyde en ekstra service til vores kunder. 

Enok er født og opvokset på Bornholm, i Aakirkeby, og det er ca. 1½ år siden, at Enok sammen med sin kone og deres 4 børn valgte at flytte tilbage til øen efter knap 20 år på Nordsjælland.

Velkommen til Enok!