Søg Vis menu

Nyt fra ejendomskontoret

3. apr 2019

v/ Ingvar Olsen

Selv om vi kun er knap tre måneder inde i det nye år, og vintermånederne normalt er en lidt stille periode for omsætning af landbrugsejendomme, har dette bestemt ikke været tilfældet i 2019.

Vi har allerede formidlet en del landbrugs-ejendomme rundt på øen, og  ejendommene er blevet omsat inden for en ganske kort periode.

Generelt er der rigtig god efterspørgsel på planteavlsejendomme i alle størrelser, og vi har et stigende antal henvendelser fra interesserede købere.

Går du med tanker om salg inden for en overskuelig periode, er du velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder en uforpligtende vurdering og vil i den forbindelse tilbyde at udarbejde de nødvendige avance-skatteberegninger vedr. ejendommen/ejendommene for at kunne optimere salget rent skattemæssigt, ligesom vi naturligvis udarbejder en provenuberegning, hvor afvikling af gæld, skat og omkostninger indgår.

NYT NYT NYT TINGLYSNING

Anette Plum blev ansat i Bornholms Landbrug og Fødevarer som sekretær pr. 1. november 2018. Vi har gennem en længere periode mødt manges ønske om, at vi kunne færdiggøre handlerne tinglysningsmæssigt. Derfor tog vi skridtet og ansatte Anette. Hun er kommet flyvende fra start og har allerede gennemført rigtig mange tinglysninger af landbrug, huse, sommerhuse, lejligheder – i det hele taget al fast ejendom samt tinglysning af pantebreve, skifteretsattester osv.

Kontakt os derfor gerne, såfremt der er tinglysnings-opgaver, der skal løses. Vi er klar med kvalificeret assistance og rådgivning til konkurrencedygtige priser og aftaler gerne en fast pris for opgaven, ligesom vi gennemfører tinglysningsopgaver på ejendomshandler, der ikke er gennemført via andre mæglere mv.