Søg Vis menu

Regionsmøde for Planteproduktion

17. nov 2017

Kom og mød toppen af Dansk Planteproduktion!

På onsdag den 22. november får Kannikegaard besøg af toppen af Dansk Planteproduktion i skikkelse af Torben Hansen, formand for Landbrug & Fødevarer, Planteproduktion, Troels Toft, sektordirektør for Planter, SEGES, samt vand- og naturpolitisk chef Anders Panum Jensen, Landbrug & Fødevarer.

Hen over sommeren har der været skrevet og talt om "De Syv Synder", der refererer til syv fejl i målsætningen for vandområdeplanerne og kvælstof-reduktionsmålene. Landbrug & Fødevarer har præsenteret disse syv væsentligste fejl i en kronikserie i LandbrugsAvisen, og på Regionsmødet får man lejlighed til at høre mere om "synderne". Læs de syv kronikker her. Du kan også læse mere om De 7 Synder og finde baggrundsmateriale på Landbrug & Fødevarers hjemmeside.

Derudover er mødet en lejlighed til at høre om L&F og SEGES' faglige og politiske arbejde og til at få et blik på fremtidens muligheder for dansk planteproduktion. Undervejs vil der også være mulighed for spørgsmål og debat.

Mødet varer fra kl. 13.00-16.00, og der er gratis adgang for alle interesserede, men af hensyn til forplejningen til mødet vil der være tilmelding til Lisbeth Exsteen på tlf. 5690 7872 eller på mail le@bornholmslandbrug.dk.