Søg Vis menu

Revisorassistent søges

27. jun 2018

Bornholms Landbrug & Fødevarer søger en Revisorassistent til at indgå i teamet i økonomiafdelingen. Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling.

Jobprofil:

Opgaverne som Revisorassistent omfatter bogføring af kasserapporter fra kunderne, opgørelse og angivelse af moms. Opgørelse af skatteregnskaber. Bistand til kunder med lønregnskab og i visse sammenhænge arbejde ude ved kunden.

Når du har erfaring med ovenstående opgaver, skal du også arbejde med årsrapporter, budgetter og budgetopfølgning, mv.

Du er:

Interesseret og motiveret i at arbejde med regnskaber og kunder. Du har flair for IT og for at tilegne dig nye kompetencer. Du er serviceminded, professionel og er i stand til i visse situationer at arbejde under pres for at nå deadlines.

Du har:

Uddannelse og erfaring med bogholderi, økonomi, gerne moms og skat. Gerne uddannet på revisionskontor eller inden for regnskab. Vi fører dig ind i terminologien inden for landbruget og generelt omkring vores særlige økonomisystem.

Du kan:

Arbejde i et fælles miljø, hvor du skal producere regnskaber og rådgivning sammen med revisorer og faglige rådgivere.

 

Har ovenstående vakt din interesse, så send din ansøgning til Thomas Bay Jensen på mail: tbj@blf.dk. For yderlig information er du velkommen til at ringe til mig på tlf. 5690 7801. 

Ansøgningsfrist den 24. august.

Samtaler i uge 36.

Ansættelse den 1. november

 

Du kan læse om os på www.blf.dk

 

Bornholms Landbrug & Fødevarer er en rådgivningsvirksomhed med 30 medarbejdere. Vi rådgiver primært landmænd og fødevareproducenter og til en vis udstrækning det øvrige erhverv.

Det bornholmske landbrug genererer 1,2 mia. kr. til Bornholm via 30.000 ha, 500.000 slagtesvin, 58 mio. kg mælk samt høns, mink, mv.