Søg Vis menu

Slut med ringbind og papirfakturaer, der bliver væk

15. sep 2019

Elektronisk arkiv og nem og sikker bilagshåndtering med automatisk læsning af bilag

Det er, hvad man bl.a. får adgang til med Summax og NemFaktura.

De to systemer har Bornholms Landbrug & Fødevarer investeret i sammen med de øvrige DLBR-virksomheder. Hensigten med systemerne er at gøre det lettere både for vores kunder men også for vores assistenter og rådgivere.

At der er store fordele og tid at spare ved brug af NemFaktura og Summax kan du høre landmand Jens Brandt fra Lundegård fortælle om i dette klip.


Slut med at lede efter bilag, der er blevet væk

I øjeblikket er der tilbud på oprettelsen af Summax og NemFaktura. Oprettelsen er frem til den 31. december 2019 gratis, så der sparer man i alt 5.000 kr. på begge systemer. Derudover sparer man det månedlige abonnement på maks. 200 kr. på Summax og skal kun betale abonnement på NemFaktura på maks. 200 kr./måned resten af året.

Senest har vi introduceret Dashboard, et digitalt værktøj, der består af en række kort, der viser de økonomiske og produktionstekniske nøgletal, som man selv har udvalgt. Det kan for eksempel være fremstillingspris, celletal, salg af smågrise og dækningsbidrag.

Tallene opdateres dagligt, så man hver dag kan holde øje med, om man følger sit budget.

Hvis tallene ligger over eller under det, man forventer, kan man gå i dybden med det enkelte tal og vurdere, hvor det er gået galt – eller godt – og nå at reagere i tide. Ved at zoome ind, kan man se posteringer pr. måned helt ned på de enkelte bilag.

På den måde hjælper Dashboard med at få større indsigt i sin økonomiske situation, så man kan træffe bedre beslutninger.

Læs mere om Summax, NemFaktura og Dashboard.