Søg Vis menu

Stillingsopslag

25. maj 2020

Vi søger agronom til rådgivning inden for griseproduktion og foderoptimering

Bornholms Landbrug & Fødevarer skal ved udgangen af 2020 tage afsked med Stig Andersen, der har været svinerådgiver i foreningen i mere end 30 år. Derfor søger vi nu en afløser med ansættelse den 1. oktober eller efter aftale.

Har du viden og erfaring indenfor griseproduktion og interesse for at blive rådgiver for de bornholmske griseproducenter med eksempelvis foderoptimering som speciale, så kunne dette job hos os være noget for dig.

Jobbet
Du bliver en del af den bornholmske fødevarebranche, som er en stor del af samfundet og en stor del af den danske eksport til resten og verden og dermed værdiskabende for Danmark.

Bornholms Landbrug & Fødevarer er en dynamisk virksomhed, der konstant forsøger at udvikle produktionen for at skabe den bedste bundlinje for vores landmænd, virksomheder, medlemmer og kunder.  Jobbet er et teamwork, hvor en stor grad af faglig koordination mellem afdelingerne på Bornholms Landbrug & Fødevarer og faglige samarbejdspartnere i dansk rådgivning om griseproduktion, Danish Crown m.fl. er en forudsætning for opgavernes løsning.

Der er global efterspørgsel på dansk grisekød, og på Bornholm er landmændene blandt de bedste i Danmark til at producere de efterspurgte varer. Det kræver dog en konstant udvikling og fokus for at forblive i markedet og det er den udvikling, som du i jobbet her på Bornholms Landbrug & Fødevarer bliver en del af.

Det er en spændende hverdag … hver eneste dag!

Du kan se hele stillingsopslaget her.

Interesseret?
Kontakt vores direktør, Thomas Bay Jensen, på tlf. 5690 7801 og få en snak om dine muligheder der ligger lige for og på længere sigt.

Kontakt også meget gerne vores afdelingsleder Stig Andersen, for at høre mere om stillingen og arbejdet på 5690 7820.

Ansøgning
Du er velkommen til at sende din ansøgning og CV til tbj@blf.dk inden den 10. juli.