Søg Vis menu

Udvikling gennem ledelse

15. jun 2021

Akademiuddannelse i ledelse på Bornholm

Til efteråret vil det igen være muligt at tage en Akademiuddannelse i ledelse på Bornholm. Akademiuddannelsen i ledelse bliver udbudt af Cphbusiness i samarbejde med Boost Bornholm, der er et samarbejde mellem øens uddannelsesinstitutioner, jobcentret, A-kasser, virksomheder og erhvervsfremmeaktører. Uddannelsen vil blive afholdt på Campus Bornholm med undervisning i dagtimerne 1 gang om ugen.

Uddannelsen vil give vigtige ledelsesmæssige værktøjer, man kan bruge i sin hverdag, allerede fra første dag. Der vil være fokus på udviklingen af deltagerne som leder, på ledelse af medarbejdere, teams og grupper, forandringsledelse mv. Uddannelsen er rettet mod nuværende og kommende ledere, og man vil blive klædt på til at varetage forskelligartede ledelsesopgaver og stå endnu stærkere som leder.

Undervisningen varetages af tidligere ledere fra erhvervslivet, der vil gøre undervisningen praksisnær og brugbar fra første undervisningsdag. Der er 3 fag i uddannelsen startende med Ledelse i praksis i efteråret 2021. Undervisningen vil finde sted 6 tirsdage med start den 2. november og sidste undervisningsdag den 7. december. Eksamen afholdes den 17. december. De to andre fag er Organisation og arbejdspsykologi og Det strategiske lederskab, der udbydes i hhv. foråret og efteråret 2022.

Læs mere om uddannelsen her.