Søg Vis menu

Velbesøgt Åbent Landbrug

18. sep 2017

Næsten 1.500 besøgende til Åbent Landbrug på Krusegård!

Åbent Landbrug blev afholdt i går, hvor værtsfamilien Sille og Jesper Jørgensen på Krusegård inviterede alle til se deres gård, grise og maskiner. Det valgte rigtig mange mennesker at tage imod, 1.460 for at være helt præcis lagde vejen forbi i løbet af søndagen i et vejr, der var helt fantastisk.

Foruden gården, dyrene og maskinerne var der mange muligheder for børnene for at blive underholdt, idet der var ponyridning, hestevognskørsel, karameljagt og snobrødslavning.

Der var en rigtig hyggelig stemning, og flere var så heldige at overvære faringer i stalden og få lov til at holde de lidt ældre smågrise.

Danish Crown havde leveret smagsprøver, og 4H stod for udsalget af de dejligste flæskestegssandwiches og grillpølser.

BLU fortalte om BLU-aktiviteterne, havde et telt med farmsimulator-spillet kørende og var ellers med til at få det hele til at spille.

Herudover var BRK tilstede og orienterede om Bright Green Strategien, og Bornholms Energi og Forsyning orienterede om Vindenergi og Biokraft.

Bornholms Landbrug siger mange tak til Sille og Jesper, deres medarbejdere, alle hjælpere på dagen og alle andre deltagere på dagen for en rigtig god dag i et landbrug. Og derudover siger vi tak til alle gæsterne, der valgte at bruge søndagen på landet.