Søg Vis menu

Vi rydder op på Bornholm!

19. apr 2018

Bornholms affaldsindsamlingsdag søndag den 22. april

Så er det på søndag, vi rydder op på Bornholm!

Bornholms Landbrug & Fødevarer tager initiativ til indsamling af affald i naturen, langs vejene, ved kysterne, i byerne og hvor affaldet ellers ikke hører hjemme. Affaldsindsamlingen gennemføres i samarbejde med BOFA, DN Bornholm og de Bornholmske Borgerforeningers Samvirke, og alle er velkommen til at deltage!

Man kan samle affald hele dagen. Som borger tager  man 2 sække med på turen og samler affald sammen, hvor man gerne vil. Når man har to sække med, er der mulighed for med det samme at sortere affaldet, så meltal og glas kommer i én sæk og øvrigt småt brændbart i en anden sæk. Aflevering af affaldet på dagen kan ske på Kannikegaard i tidsrummet kl. 13.00-15.00 eller på BOFAs containerplads i Nexø, Olsker eller Rønne i åbningstiden (se åbningstiderne her).

Når man afleverer affald på de nævnte steder, får man et lod og er dermed med i lodtrækningen om en vingave på hvert indsamlingssted.

På Kannikegaard serveres der kaffe, te, sodavand og kage i indsamlingsperioden mellem kl. 13 og 15 til de landmænd og borgere, der afleverer affald her. BOFA vil også byde på forfriskninger på containerpladserne.