Søg Vis menu

Workshops og tilmelding til Madfestival 2019 – også for landmænd

22. feb 2019

Tilmelding til Madfestival 2019 – også for landmænd

Nu er der åbent for at tilmelde arrangementer til Kulinarisk Ø - Bornholms Madfestival, der løber af stablen d. 23.–27. juni 2019.

Sidste års Madfestival var en succes med mange glade gæster. Arrangementerne var vidt forskellige; Store og små, korte og lange, for børn og for voksne. Madfestivalen kan være en anledning til at vise, hvor maden kommer fra, og landmænd er mere end velkomne med arrangementer.

Der ligger en invitation og tilmeldingsskema på BLFs hjemmeside, men I kan også ringe til Elisabeth Falk, Bornholms Landbrug og Fødevarer, ef@blf.dk, +45 5690 7815 eller sende en mail til madfestival@blf.dk

Tilmeldingsfristen for arrangementer er den 4. marts.

 

Workshops om Bornholms Madfestival 2019

Inden Kulinarisk Ø - Bornholms Madfestival 2019 holder vi to workshops om madoplevelser:                      

På workshoppen d. 28. februar guider og inspirerer Mads og Mikkel Marschall, og du arbejder med din egen ide til et arrangement på madfestivalen. Tilmelding senest mandag den 25. februar

Workshoppen d. 12 marts tager os ud på bustur til de gode bornholmske rollemodeller, som vil dele deres erfaringer med madoplevelser. Tilmelding senest torsdag den 7. marts.

Begge workshopper, som afholdes på Kannikegård, er gratis og åbne for alle interesserede, og du behøver ikke at have andet end nysgerrighed og et ønske om at deltage i madfestivalen for at tilmelde dig.

Du kan tilmelde dig workshopperne ved at maile eller ringe til Elisabeth Falk, Bornholms Landbrug og Fødevarer, ef@blf.dk, +45 5690 7815.