Søg Vis menu

Ledige stillinger

Er du interesseret i en spændende arbejdshverdag, hvor du ikke kun tager på arbejde for at hive en løn hjem, men i stedet er en del af fællesskabet på kontoret og en del af fællesskabet i branchen?

Er du interesseret i at arbejde et sted, hvor der er højt til loftet, fokus på trivsel, respekt og anerkendelse om din person og præstation?

Er du interesseret i at arbejde et sted, hvor du kan udvikle dig selv på både det personlige og professionelle plan og skabe dig selv en karriere?

Er du interesseret i at arbejde i den danske fødevarebranche, som er en stor del af samfundet og som i den grad er en del af den danske eksport til resten og verden og dermed værdiskabende for Danmark?

Er du interesseret i at arbejde med Bornholm som base, hvor vi evt. hjælper med at finde et job til din bedre halvdel, hjælper dig med alle de praktiske forhold, når du vælger at bosætte dig i et af de skønneste steder i Danmark.

Er du interesseret i at være en del af et lokalsamfund med relationer, med den skønneste natur i baghaven, mulighed for at bosætte sig billigt i trygge rammer for børn og familie?

Er du det?

Så tag og ring til mig og vi tager en snak om de muligheder der ligger lige for og på længere sigt.

Hør i dette klip tre tilflytteres erfaringer med at have valgt Bornholm som deres base.

Vi er på udkig efter en revisor, der har interesse for Driftsøkonomi og som har interesse for rådgivning af de mange virksomheder, som har et potentiale for at udvikle deres forretning. Se stillingsopslaget her. Vi er ligeledes på udkig efter en agronom/jordbrugsteknolog med viden og interesse for griseproduktion - se stillingsopslaget her.