Søg Vis menu

Planteavl

I planteavlsrådgivningen er vi 5 medarbejdere: 3 konsulenter, forsøgsmedarbejder og koordinator.

På planteavlskontoret tilbyder vi udarbejdelse af gødningsregnskaber, gødningsplaner, sprøjteplaner og hektarstøtteansøgninger til meget konkurrencedygtige priser.

Planteavlskonsulenterne kommer også gerne ud på markbesøg. Vi har i flere år haft en såkaldt klippekortordning, hvor køb af et klippekort giver markbesøg til reduceret timepris. Læs mere om klippekortordningen og under markbesøg.

Vi har mange års erfaring med GPS, der kan bruges til opmåling af marker og i forbindelse med udtagning af jordprøver til at sikre en optimal tildeling af for eksempel kalk. Ring og hør nærmere!

Planteavlskontoret udfører markforsøg dels i egen forsøgsmark, men også på markerne hos de enkelte medlemmer.

Overvejer du at få taget luftfoto af gården, kan vi også være behjælpelige med det. I 2015 anskaffede vi os en drone, og derfor kan vi tilbyde dig luftfotos, som du får både på fotopapir og på en USB-pind.

Du kan tegne abonnement på vores nyhedsblad "Afgrødenyt", der udkommer 12-15 gange årligt med informationer om regler, gødskning, planteværn mm., og abonnementet omfatter også sms-varsling. Læs mere om Afgrødenyt og prisen for abonnementet via menuen til venstre.

Endelig skal det nævnes, at der findes flere ERFA-grupper med fokus på planteavl.