Søg Vis menu

Iværksætteri

HÅNDSRÆKNING TIL IVÆRKSÆTTERE

Går du rundt med iværksætterdrømme, tilbyder Bornholms Landbrug & Fødevarer en startpakke med mulighed for op til 80 % finansiering af dit maskinkøb og et klippekort til rådgivning med en besparelse på mindst 50 %. Book et møde, og vi afsætter også tid til gratis opfølgning på dine spørgsmål.

Drømmer du om at starte egen virksomhed på Bornholm, men mangler kapital eller sparring til at omsætte din idé til forretning, så kan Bornholms Landbrug & Fødevarer hjælpe dig. Med en startpakke fra BLF kommer du nemmere gennem opstartsfasen af din virksomhed. Vi sørger for, at du kommer godt fra land og har tid til at passe din forretning. Vi tilbyder fordelagtige maskinlån med 80 % finansiering af dit maskinkøb. Du har altid mulighed for at booke et  møde, og vi afsætter også tid til gratis opfølgning på dine spørgsmål.

Du kan af virksomhedsrådgivningen på vejledning om:

  • Opstart af virksomhed med CVR-nummer og momsnummer
  • Udarbejdelse af budgetter og forretningsplan til banken
  • Kontakt og dialog med detailhandel og engrosvirksomheder
  • Træning i bogføring og lønudbetaling

Udover denne gratis vejledning kan vi også hjælpe med ejendomshandel, likviditetsbudget og bogføring, løn– og skatteregnskab, APV, generationsskifte, projekt- & processtyring, hjemsøgning af tilskud, udarbejdelse af kontrakter og lejeaftaler, indberetning til myndigheder.